• Forside
  • Sensommeren står i modtagelsens tegn

Sensommeren står i modtagelsens tegn

 

Det er altid rart at blive budt velkommen. Det giver en følelse af at være ønsket, og netop det at sige velkommen til er noget af det, som SMUKs sensommer kommer til at handle om.

Den 13. august modtager SMUK Kronprinsparret i Christiansfeld. Det royale besøg skyldes byens 250-års jubilæum. Musikkorpset sørger for den rette musikalske velkomst på byens torv kl. 10.00. En time senere underholder Forsvarets Musikalske ambassadører ved en koncert, hvor der er adgang for alle. Koncerten kommer til at vare en lille times tid.

Den 1. september lægger Kongeskibet til kajs i Fredericia. Ombord er Hendes Majestæt Dronningen. Naturligvis står SMUK klar til at modtage Dronning Margrethe sammen med byens borgere og dannebrogsflag, der begejstret bliver viftet. Efter ankomsten med Dannebrog vil majestæten køre i karet med eskorte af Gardehusarregimentets Hesteskadron gennem Fredericia.

To dage forinden vil publikum kunne hilse på de firbenede medlemmer af Gardehusarregimentet. Her er der nemlig ”åben stald”-arrangement i Fredericia. Man kan også opleve SMUK, der er med til at give arrangementet en ekstra musikalsk dimension.

Det er imidlertid ikke kun medlemmer af Kongehuset, som SMUK byder velkommen. I løbet af sensommeren tager musikkorpset imod værnepligtige i Fredericia, Haderslev og Aalborg. Endelig står SMUK også klar i Oksbøl, når en deling udsendte soldater vender hjem efter endt udstationering.

 

SMUK - Slesvigske Musikkorps | Louisevej 7a | 6100 Haderslev | Tlf. 72 83 12 63 | smuk@smukmusik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Smuk Slesviske Musikkorps 2023