fb insta youtube home
 
billetter banner

De er ikke iklædt hvid habit, som mange af de bigbands, man kan google sig til. De er derimod klædt i knivskarpe militæruniformer.
SMUK - Slesvigske Musikkorps er nemlig en del af Forsvaret. Orkesteret bliver af mange anset for at være et af landets fremmeste brass bigbands, og sikkert er det, at Forsvarets Musikalske Ambassadører mestrer meget mere end den traditionelle militærmusik. Til koncerten får publikum netop mulighed for at opleve orkesterets store bredde.

- Vi elsker at spille på hjemmebanen i Kulturhus Harmonien, men vi har længe ønsket at komme tilbage til Esbjerg, så at det nu er lykkedes med koncerten på Tobakken, sætter vi stor pris på, siger orkesterchef i SMUK Rasmus Frandsen og fortæller, at koncerten bliver fyldt med lækker musik.

Publikum kommer således med på en rejse gennem de største bigband-klassikere af blandt andre Glenn Miller, Ib Glindemann, Cole Porter og Allan Botschinsky.

Det er Nikolai Bøgelund, der dirigerer SMUK til koncerten. Han har blandt andet stået i spidsen for Aarhus Jazz Orchestra og DR’s Big Band og har desuden turneret med Lukas Graham.

- Jeg tror godt, jeg kan love, at hvis der stadig sidder lidt af vinterens mørke i kroppen hos publikum, når de tager til koncerten, så bliver den banket ud undervejs. Det bliver musik for fuld blæs, med masser af liv og god energi, siger Rasmus Frandsen.
- Vi glæder os helt vildt til at få Tobakkens tag til at løfte sig, tilføjer han.

For oplysning om billetsalg: Klik her!