fb insta youtube home
 
billetter banner

Da billetsalget til SMUK Nytårskoncert 2023 blev sat i gang midt i september, var der traditionen tro kø ud på gaden foran Haderslev Turistbureau. Et par måneder senere var omtrent halvdelen af billetterne i Haderslev solgt.

Det vækker glæde hos orkesterchef i SMUK Rasmus Frandsen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været spændte på, om SMUK Nytårskoncert stadig var på radaren hos publikum oven på flere år med aflysninger på grund af corona. Heldigvis tyder meget på, at vores bekymringer er gjort til skamme, siger han og fortsætter:

- Både Black Friday og julegavehandlen venter forude, men hvis man har penge i overskud og lyst til at investere i en festlig aften, der både giver smil på læben og en stor musikalsk oplevelse, så skal man da smutte forbi vores hjemmeside og købe billet til nytårskoncerten.

Til SMUK Nytårskoncerter 2023 er sangerinden Dorthe Gerlach solist. Hun har ikke bare et utroligt varmt smil, hun har også en helt utrolig stemme. Måske kender du bedst Dorthe Gerlach fra bandet ”Hush”, som debuterede i 2004, eller fra debutalbummet ”Natlys”, som hun udsendte i 2015. Det kan også være, du kender Dorthe Gerlach fra de populære TV-udsendelser Toppen af Poppen. 

Der er i øvrigt en ting, der gør SMUK Nytårskoncert 2023 til noget ganske særligt. Det er således 20 år siden, at SMUK første gang optrådte med nytårskoncerterne i den form, vi kender i dag. Det markerer Forsvarets Musikalske Ambassadører med en kavalkade over festlige indslag fra de sidste 20 års koncerter.

Premieren på SMUK Nytårskoncerter 2023 finder sted i Kulturhus Harmonien, torsdag den 12. januar. I Haderslev spiller SMUK i alt fire nytårskoncerter. Herefter går turen til Varde, Fredericia, København, Aabenraa og Sønderborg.