fb insta youtube home
 
billetter banner

- At vi kunne invitere publikum til en koncert med Louise Fribo, var noget af et scoop. Det synes publikum til koncerten også. Efter koncerten har vi nemlig fået en lang række positive tilbagemeldinger, siger orkesterchef i SMUK Rasmus Frandsen.

Koncerten kom i stand i et samarbejde mellem SMUK Støtteforening og SMUK Koncertfond, og der var musik fra nogle af de mest berømte operaer og operetter og musicals. Før pausen kunne publikum nynne med på toner fra blandet andet Rossinis ”Barberen i Sevilla”, Bizets ”Carmen” og Händels ”Let the Bright Seraphin”.

Efter pausen var der masser af musik skrevet af Andrew Lloyd Webber herunder ouverturen fra ”Phantom of the Opera”. Publikum kunne desuden til at nyde blandt andet Gershwin ”An American in Paris” og et medley med musik fra ”Mød mig på Cassiopeia”.

- De mange positive tilbagemeldinger har givet os noget at tænke over. Og uden at sige for meget, kan jeg vist godt afsløre, at vi sammen med SMUK Støtteforening laver en lignende koncert næste år. Så hvis man missede denne store oplevelse, så kan glæde sige over, at der kommer en ny mulighed, siger Rasmus Frandsen.