fb insta youtube home
 
billetter banner

Du kender hendes krøller og smittende smil. Dorthe Gerlach er indbegrebet af liv og godt humør, og nu kan hun opleves i selskab med Forsvarets Musikalske Ambassadører SMUK Nytårskoncert 2022.

- Det bliver en koncert med glad med glad på, siger SMUKs orkesterchef Rasmus Frandsen med henvisning til, at nytårskoncerterne med SMUK er kendt for musikerne hiver en masse løjer ud af uniformsærmerne og Dorthe Gerlachs gode energi.

Først og fremmest er musikerne kendt dog for deres store musikalske kunnen. Der er derfor også lagt op til en stemningsfuld aften, hvor publikum i det ene øjeblik skal passe på med ikke at få krampe i lattermusklerne og i det næste øjeblik vil blive bevæget.

- SMUK har en utrolig stor, musikalske bredde, og det er noget af det, publikum kommer til at opleve til de mange nytårskoncerter, siger Rasmus Frandsen.

En utrolig udstråling
Orkesterchefen ser frem til samarbejdet med Dorthe Gerlach. Sangerinden har ikke kun en utrolig udstråling. Hendes musikalske alsidighed er ligeledes enestående. Det har gjort hende til en af tidens mest efterspurgte solister.

Måske husker du hende bedst fra bandet ”Hush”, som debuterede i 2004 – eller måske fra debutalbummet ”Natlys”, som hun udsendte i 2015.

Dorthe Gerlach er en alsidig kunstner, der blandt andet har lagt vokal til Chris Minh Dokys jazzmessi Vor Frue Kirke i København. Til DRs mindekoncert for Kim Larsen i 2018 på Rådshuspladsen fortolkede hun ”This is my life”.

Til nytårskoncerten vil publikum både kunne høre Dorte Gerlachs egne sange og fortolkningerne af andres. Hendes måde at fortolke på er i særklasse, og hun er kendt for blandt andet at servere Dolly Parton tilsat et ekstra skud energi. Netop en god energi og en fantastisk stemme medvirkede til, at Dorthe Gerlach i tv-programmet “Toppen af Poppen” hvor hun i den grad har gjort sig bemærket og sparket benene væk under alt og alle akkurat som hun vil gøre til SMUK Nytårskoncert.

For oplysninger om billetsalg og koncerttidspunkter: Klik her!