fb insta youtube home
 
billetter banner

Musik handler om meget mere end toner. Musik handler også om fællesskab, humør og om at glæde andre. Sådan er det i hvert fald hos os i SMUK. Derfor har det ikke været let for musikerne, at de stort set ikke siden 1. december sidste år har kunnet spillet sammen, men har øvet hver for sig.

Blandt andet de festlige nytårskoncerter blev ikke til noget – men nu er champagnepropperne omsider sprunget, og SMUK er tilbage og bobler over af spilleglæde, lysten til at give publikum gode oplevelser og at spille sammen.

Musikkorpset er klar til at give de første offentlige koncerter, da restriktionerne er lempet, og det derfor er muligt at afvikle disse. Selv om sommersolen er over os, og alt tegner lysere end længe, så skal det dog understreges, at koncerterne fortsat bliver holdt med respekt for COVID-19, og der vil derfor stadig være visse restriktioner.

Det ændrer imidlertid ikke ved, at SMUK er meget, meget taknemlig for igen at kunne møde publikum og holde liv i de traditioner, der er så vigtige, fordi de giver historien puls.

Hver fredag marcherer SMUK eksempelvis gennem Haderslevs gader til fredagsparade for at vende en side i Mindebogen i Haderslev Domkirke.

Med andre ord er der derfor god grund til igen at holde øje på med SMUk på de sociale medier, i nyhedsbrev eog i dagspressen – i hvert fald hvis man higer efter en god, musikalsk oplevelse.