fb insta youtube home
 
billetter banner

SMUK klar med Grill på Gravene

Uanset om du tørster efter levende musik, en kølig øl, vand eller vin, så er der al mulig grund til at sætte et kæmpe kryds ved den 17. juni. Her kan du nemlig få det hele.

Det sker, når SMUK inviterer til Grill på Gravene. Grill på Gravene er en af SMUKs faste traditioner, hvor Forsvarets Musikalske Ambassadører takker for den gode opbakning fra borgerne i Haderslev og omegn. Sidste år blev koncerten grundet COVID-19 lidt anderledes. Den blev nemlig sendt på nettet med publikum bag skærmen.

- Det er længe siden, vi har haft mulighed for at komme ud og give koncert for folk i Haderslev. Men nu sker det – og det bliver et brag af en koncert, lover orkesterchef i SMUK Rasmus Frandsen.

- Spilleglæden kommer til at strømme ud af teltet. Vi har simpelthen glædet os helt vildt til igen at kunne komme ud og opleve publikum. Og det bliver helt fantastisk at give Haderslev en dejlig eftermiddag med masser af musik, god stemning og forhåbentligt sol, tilføjer den begejstrede orkesterchef.

Respekt for COVID-19
Rent praktisk bliver koncerten en lille smule anderledes end tidligere år. Det skyldes, at arrangementet bliver afviklet med stor respekt for de gældende COVID-19-restriktioner.

Det betyder blandt andet, at publikum kommer til at sidde på stole og bænke under åben himmel.

SMUK sidder, af hensyn til el-bas, klaver og sanganlæg, i et åbent telt, som bliver leveret af vores mangeårige samarbejdspartner Aamand Udlejningscenter.

En ting er imidlertid helt, som det plejer.

- Vi er klar med et varieret program, hvor vi kommer godt rundt i genrerne, hvor flere af musikerne er solister, og hvor der er en god mulighed for, at Martin Knudsen griber mikrofonen. Jeg kan allerede nu mærke, hvordan musikerne glæder sig til koncerten, og jeg ved med sikkerhed, at alle 16 musikere ikke kan vente med at få lov til at blæse publikum omkuld, siger Rasmus Frandsen.

Koncerten begynder klokken 16.00 og består af to sæt á 50 minutter. Mellem dem er der en 20 minutters pause, hvor folk kan få kruset fyldt op eller eventuelt købe lidt godt fra Jønnes Grill, der i dagens anledning har taget opstilling på pladsen. Christian Schulz fra Haderslev Butikker har traditionen tro, banet vejen for at arrangementet kan gennemføres på Gravene.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Orkesterchef Rasmus Frandsen på tlf. 20 16 87 91