fb insta youtube home
 
billetter banner

Publikum har al mulig grund til at glæde sig til, at det bliver deres tur til at opleve SMUK Nytårskoncert 2020. Det står klart efter premieren i Kulturhus Harmonien i Haderslev. Her var bifaldene så intense, at taget flere gange var ved at lette undervejs. Orkester, dirigent og solister stævner således ud på turné med den bedst mulige start.

- Det gik sindssygt godt. Vi har allerede fået en masse gode tilbagemeldinger. Det var en rigtig, rigtig god premiere. Det har også været et super prøveforløb. Musikerne er topprofessionelle og har et enormt overskud. Det er dejligt, siger en begejstret Amin Jensen.

- SMUK spillede skidegodt, og der var rigtig god pingpong mellem Julie og jeg, og vores stemmer klæder bare hinanden. Vi har kendt hinanden i mange år, men vi har aldrig tidligere lavet noget sammen. Det er en stor fejl, kan jeg nu godt sige, uddyber han og kalder Michelle Rakers for ”en gave af en dirigent, der er med på den værste”.

Gang i adrenalinen
Selv om Amin Jensen er en rutineret herre, så var premieren og samarbejdet med Forsvarets Musikalske Ambassadører alligevel noget, der gjorde et stort indtryk. Han har aldrig tidligere optrådt med så stort et orkester, og han havde derfor lidt premierenerver, fortæller han. Kombinationen af disse og den vilde energi, der opstod på scenen og i salen, satte sine spor.

- Jeg havde så meget adrenalin i kroppen, at jeg først faldt i søvn klokken 02.00 om natten, siger Amin Jensen, der ser frem til de kommende koncerter.

- Nu ved jeg med sikkerhed, at det, vi laver, er skidegodt, og at det er fantastisk sjovt at være en del af, så nu kommer jeg kun til at glæde mig hver aften, tilføjer han.

Traditionen tro byder SMUK Nytårskoncert både på fantastiske toner, varieret musik og masser af løjer, så lattermusklerne også bliver rørt. Vil man også gerne opleve alt dette, så skal man imidlertid passe på med at udskyde sit billetkøb. Det forklarer SMUKs orkesterchef, Rasmus Frandsen.
Ifølge ham melder flere spillesteder således om, at der er tæt på udsolgt.

- Vi kan eksempelvis mærke, at også publikum på nyere spillesteder for alvor har taget vores nytårskoncerter til sig. Blandt andet i København bliver billetterne nu også revet væk, siger han.

Du kan finde en oversigt over samtlige SMUK nytårskoncerter og købe billetter HER!

Amin Jensen er en vaskeægte intertainer - morsom og aldeles velsyngende.

 Julie Berthelsen tryllebandt publikum med sin vidunderlige stemme.

Kjeld fra Olsen Banden kiggede også forbi ved SMUK Nytårskoncert 2020.

Sidsel Lund er nyansat ved SMUK og imponerede publikum ved en virtuos solo.

Efter en vellykket premiere er SMUK klar til at tage på turné med SMUK Nytårskoncert 2020.