fb insta youtube home
 
billetter banner

Der gik ikke mange dage fra billetsalget blev sat i gang, før alle billetterne til årets julekoncert med SMUK og Haderslev Domkirkes Pigekor var revet væk.

Derfor besluttede musikkorps og kor da også hurtigt at sætte en ekstra koncert på plakaten. Også til denne koncert går billetsalget godt.
Begge julekoncerter finder sted onsdag den 18. december og afholdes i Kulturhus Harmonien. Koncerten kl. 19.30 er totalt udsolgt, mens der stadig er billetter til salg til koncerten kl. 17.00. Billetterne sælges via musikkorpset hjemmeside www.smukmusik.dk samt i biblioteket på Bispen.

Når SMUK og Haderslev Domkirkes Pigekor i fællesskab giver koncert, så er der garanti for, at publikum kommer i den helt rette julestemning.

- Det bliver jul med stort J. Vi skal nok få det til at sne, lover han og forklarer, at det bliver en koncert med julemusik for enhver smag.

- Tanken er, at de to ensembler både skal lave noget sammen og hver for sig. Det giver en meget varieret koncert. Vi vil selvfølgelig synge noget fra vores julesalme-repertoire, men man kan også forestille sig en tur med ”Jingle Bells” tilsat et drys sne fra oven, siger Thomas Berg-Juul og understreger, at kombinationen af messingklang og pigesang bare er lyden af jul.

Det er efterhånden en tradition, at SMUK får duften af æbleskiver og lyden af jul til at brede sig i Slesvigske Musikhus, mens Haderslev Domkirkes Pigekor plejer at fylde domkirken med julestemning. I år forener musikere og sangere kræfterne og fylder Kulturhus Harmonien med ægte julestemning.

- Det er altid sjovt for pigerne at arbejde sammen med et professionelt orkester. Og så er SMUK bare fantastiske at arbejde sammen med. Det har vi gjort ved flere lejligheder, siger Thomas Berg-Juul.

- Musikerne i SMUK er gode til at anerkende det, pigerne kan, og til at skabe plads og en god atmosfære omkring prøverne, så pigerne ikke føler sig udskældte, hvis tingene ikke sidder i skabet første gang, tilføjer han.

Det bliver i øvrigt netop Thomas Berg-Juul, der i samarbejde med Susanne Vibæk Svanekier dirigerer musikere og sangere, mens Alex Bødiker som konferencier guider publikum gennem programmet.