fb insta youtube home
 
billetter banner

Der gik ikke mange dage fra billetsalget blev sat i gang, før alle billetterne til årets julekoncert med SMUK og Haderslev Domkirkes Pigekor var revet væk.

Derfor besluttede musikkorps og kor da også hurtigt at sætte en ekstra koncert på plakaten. Også til denne koncert gik billetsalget så godt, at arrangørerne kunne meddele: Alt udsolgt!

Begge julekoncerter fandt sted onsdag den 18. december og blev afviklet i Kulturhus Harmonien.

På forhånd havde kor og musikkorps lovet, at publikum ved koncerten ville komme i den helt rette julestemning, og at dømme på publikums reaktion, indfriede musikere og sangere til fulde forventningerne.

- Jeg erindrer ganske enkelt ikke, at vi før har fået så megen positiv respons, lyder det fra orkesterchef Rasmus Frandsen, der efterfølgende har fået mange henvendelser med ønsket om, at julen 2020 også må blive fejret med en fælles julekoncert med julesang og messingklang.

- Jeg er helt sikker på, at både kor og musikere deler ønsket om endnu en fælles koncert, siger Rasmus Frandsen, der dog ikke tør love noget på forhånd. Julen er traditionelt en travl tid for både sangere og musikere.