fb insta youtube home
 
billetter banner

Det er nærmest en tradition, at SMUK Støtteforening placerer sin generalforsamling, så der i samme ombæring er mulighed for at lytte til noget dejlig musik med Forsvarets Musikalske Ambassadører til efterårskoncerten. I år blev SMUK imidlertid været nødsaget til at flytte efterårskoncerten ”Nordisk Lys” fra torsdag den 10. oktober til onsdag den 9. oktober klokken 19.30. SMUK Støtteforening tog konsekvensen og rykkede også sin generalforsamling. Det oplyser formanden for støtteforeningen Keller Nielsen.

- Men ifølge vores vedtægter skal generalforsamlingen varsles mindst fire uger, inden den holdes. For at det kan lade sig gøre, har vi valgt at rykke generalforsamlingen til den 18. december, siger formanden og forklarer, at støtteforeningens medlemmer i stedet kan lytte til julemusik. Det er nemlig denne dag, SMUK Julekoncert finder sted.

Keller Nielsen understreger dog, at selv om generalforsamlingen er rykket til december, så håber han, at foreningens medlemmer alligevel kommer til efterårskoncerten. Her er der nemlig en enestående mulighed for at lytte til en række af Skandinaviens komponister. Og en af dem, der er svær at komme udenom, er naturligvis Edvard Grieg. Og til koncerten kan man opleve ”Peer Gynt-suiten” i et fantastisk arrangement skrevet specielt til denne lejlighed.