fb insta youtube home
 
billetter banner

Sommeren har allerede budt på varme, hagl og skybrud, men over SMUK har den stået på konstant solskin. Forsvarets Musikalske Ambassadører har således medvirket ved en hel stribe sommerlige begivenheder med det til fælles, at de fik smil og godt humør frem hos alle, uanset hvordan vejret artede sig foroven. Det gjaldt ikke mindst, da SMUK gæstede Fyn.

Tog imod kongeskibet
Fredag den 31. maj lagde Kongeskibet Dannebrog til kajs i Nyborg, og omborg var blandt andre Hendes Majestæt Dronning Margrethe og SMUK stod klar til at modtage. At sørge for den rigtige musikalske ramme, når der er royalt besøg, er en af SMUKs vigtigste opgaver. Orkesteret fik imidlertid også lejlighed til at sørge for, at beboerne på Plejecenter Rosengården fik en formiddag med en smule royalt skær. Efter modtagelsen af Dannebrog gav SMUK sommerkoncert på Rosengården til stor fornøjelse for beboere, ansatte og pårørende. Dronningen deltog dog ikke selv, men det syntes ikke at påvirke det gode humør.

Åben stald
En fantastisk stemning var der også, da SMUK et par dage tidligere underholdt ved et ”åben stald”-arrangement i Nyborg sidst i maj. Gardehusarerne gæstede byen, og publikum fik en enestående mulighed for at komme tæt på Forsvarets hestebårne del. Undervejs sørgede SMUK for den musikalske underholdning.

Sommerkoncert
4. juni gav SMUK sommerkoncert på Amfiscenen ved Brandts Kunstmuseum i Odense. Koncerten er efterhånden blevet en tradition, og det kunne også mærkes til koncerten, der trak et talstærkt publikum. Koncerten var spækket med god musik, og SMUK viste atter prøver på sin store musikalske bredde, samt at orkestret er begunstiget af at rumme en perlerække af solister.