fb insta youtube home
 
billetter banner

Der er tale om en helt enestående begivenhed, når Forsvarets Musikalske Ambassadører inviterer til SMUK Debutkoncert den 23. maj på Harmonien. Solist er nemlig Mads Naomi. Den unge basunist-virtuos er blandt de dygtigste på sit instrument herhjemme. Det bevidste han allerede for to år siden, da han vandt konkurrencen om at blive en fast del af SMUK. Sideløbende med sin ansættelse i SMUK har han fordybet sig endnu mere i basunens univers.

Har man oplevet SMUKs Nytårskoncerter, har man med stor sandsynlighed stiftet bekendtskab med Mads Naomi. Han stiller sig gerne foran orkesteret og deltager i gak og løjer.

- Der er jo lidt en showmand i mig, siger han og fortsætter:

- Basunen er kendt for noget lidt komisk musik, som kan være næsten ovre i klovnegenren, men basunen er også meget andet.
Til SMUK Debutkoncert viser Mads Naomi akkurat alt det, basunen også kan.

- Jeg får vist så mange facetter af instrumentet, at publikum ikke kan undgå også at være begejstret for basunen efter koncerten.
Publikum vil kunne opleve både ”Pantomime” samt ”Concerto for bass trombone” med Mads Naomi som solist.
Til SMUK Debutkoncert i Haderslev er resten af orkesteret også på banen, og denne forårskoncert er orienteret mod den klassiske genre, og publikum vil også kunne opleve musik af Richard Strauss og ”Suite from Gadfly” af Dmitri Shostakovich, ligesom H. C. Lumbye kigger forbi med en vals.

Det er den anerkendte amerikanske dirigent Michelle Rakers, der dirigerer SMUK til koncerterne. Til SMUK Debutkoncert i Haderslev får publikum også mulighed for at stifte bekendtskab med musik af den amerikanske march-konge John Philip Sousa.

Koncerten torsdag den 23. maj begynder klokken 19.30 og billetter kan købes på Bispen i Haderslev eller direkte via dette link!

Billetpris kr. 125,-
Rabat til medlemmer af SMUK Støtteforening kr.: 25,-