fb insta youtube home
 
billetter banner

I løbet af foråret har SMUK haft fornøjelsen af at hygge lidt om kollegaerne i Forsvaret.
Ved en række personalekoncerter har Forsvarets Musikalske Ambassadører således gæstet blandt andet kantinen på Ryes Kaserne i Fredericia, hvor de ansattes frokost blev ledsaget af musikalske lækkerier.
I forbindelse med koncertrækken har SMUK desuden haft besøg af Beredskabsstyrelsen, der kiggede forbi Slesvigske Musikhus og her fik sig en koncertoplevelse.
Koncerterne gav SMUK lejlighed til at vise, hvorfor orkestreret er kendt for sin alsidighed, og kollegaerne blev således præsenteret for et varieret program under ledelse af ingen ringere end internationale anerkendte dirigent amerikanske Michelle Rakers.
- Og det kommer altid bag på dem, der ikke i forvejen kender os, at vi mestrer alt fra den mere traditionelle musik til den rene underholdning, fortæller musiker i SMUK Henrik Rønnow.
Koncerterne bød imidlertid ikke kun på dejlig musik. Undervejs berettede SMUK også om musikkorpsets historie og årets gang i korpset, blandt andet turene i felten, herunder rejserne til Afghanistan, hvor SMUK flere år i træk har været med til at give udsendte danske soldater et skud moral og lidt julestemning.
Det var dog ikke kun tilhørerne, der fik stort udbytte af koncerterne. Det gjorde musikerne i SMUK også.
- Det er altid en stor fornøjelse at spille for vores kollegaer i Forsvaret, forklarer Henrik Rønnow.